Documentatie

Facturen verzamelen

LET OP: zorg er eerst voor dat alle incognito vensters van Google Chrome gesloten zijn, voordat je het verzamelen van facturen start.

Zodra je de websites hebt toegevoegd kun je de facturen gaan verzamelen vanaf de “websites” pagina.

Dit kan op 2 manieren:
– Alle facturen verzamelen
– Een bepaalde periode aan facturen verzamelen met behulp van de datum-filter

 

 

Alle facturen verzamelen:
Wanneer je alle facturen wilt verzamelen dan kun je de datumfilter leeg laten. Klik op de knop om de facturen te verzamelen (de pijl in halve cirkel, naast de datum-filter). Het systeem zal dan alle beschikbare facturen ophalen (dit kan zelfs gaan tot jaren terug).


Een bepaalde periode aan facturen verzamelen:

Wanneer je alle facturen wilt verzamelen in een bepaalde periode, dan kun je de datumfilter gebruiken. Klik op de datumfilter en selecteer een start- en einddatum. Klik vervolgens op de knop om de facturen te verzamelen (de pijl in halve cirkel, naast de datum-filter). Het systeem zal dan alle beschikbare facturen ophalen uit die specifieke periode.

 

Tijdens het verzamelen van de facturen kun je de voortgang bijhouden met behulp van de statusbalk. Zodra VerzamelSysteem klaar is met het verzamelen van de facturen dan wordt automatisch de pagina met “facturen” getoond waar je ze vervolgens kunt downloaden naar je computer.