Documentatie

Groepen aanmaken en/of wijzigen

Met VerzamelSysteem kun je websites onderverdelen in groepen om zo onderscheid te maken tussen verschillende bedrijven en/of projecten. Fijn wanneer je bijvoorbeeld meerdere B.V.’s hebt met verschillende administraties.

Wanneer je VerzamelSysteem voor het eerst opstart dan zal er één standaard groep aanwezig zijn genaamd “Your company name”.

 

De naam kan je aanpassen op de “instellingen” pagina in de “groepen” sectie. Klik op het potloodje om de betreffende groep aan te passen.

 

Een nieuwe groep toevoegen kan met behulp van het “+” knopje rechtsboven in de groepsinstellingen. Vervolgens kan je de naam van de groep opgeven en een emailadres welke gekoppeld dient te worden aan de groep.

Elke groep is te koppelen aan aan eigen e-mailadres waar je de facturen van websites naar door kan sturen. Zo kan je het e-mailadres gebruiken van jouw boekhouding. Daarnaast worden de facturen van elke groep gedownload naar een eigen download-map. Zo kun je de verschillende facturen overzichtelijk en praktisch van elkaar scheiden.

Met de standaard licentie van VerzamelSysteem kun je maximaal 3 verschillende groepen beheren. Echter kun je een onbeperkt aantal websites toevoegen aan één groep. Meer groepen nodig en/of de facturen voor klanten verzamelen? Maak dan gebruik van een Agency licentie van VerzamelSysteem.