Partnerprogramma

Beveel VerzamelSysteem aan &
ontvang een wederkerende commissie

Wellicht ervaren jouw volgers/klanten hetzelfde probleem als wij: het verzamelen van inkoopfacturen neemt onnodig veel tijd in beslag en gaat grotendeels nog handmatig…

Als ondernemer ontkom je er niet aan: de boekhouding. Inmiddels kun je hier een groot deel van automatiseren, maar het verzamelen van de inkoopfacturen blijft vaak toch handmatig werk. Al die verschillende sites en leveranciers waar je producten en diensten afneemt, die allen een andere manier van facturatie hebben. Zonder inkoopfacturen is jouw boekhouding niet compleet en kun je ook de omzetbelasting niet doen. 

Dus elke week/maand/kwartaal doe je braaf je administratie en ga je jouw lijstje af van sites waar je inkopen hebt gedaan om alle inkoopfacturen te verzamelen. Vervolgens de bestandsnaam aanpassen zodat je ze later ook weer kan herkennen en uiteraard ook netjes archiveren in de map van de betreffende maand.

Voor je het weet ben je zo weer enkele uren verder en blijf je deze repeterende taken jarenlang handmatig doen..
Dit kan toch beter en veel sneller?

Vandaar dat wij het afgelopen jaar zelf aan de slag zijn gegaan met het bouwen van een geautomatiseerde tool, die iedereen kan gebruiken:

VerzamelSysteem

Hoe werkt het?

Bekijk de demovideo van 3 minuutjes:

Met VerzamelSysteem slaan we het hele proces van handmatig inloggen, inkoopfacturen downloaden en archiveren over, en hebben we een automatische tool gebouwd welke dit allemaal uit handen neemt met één druk op de knop.

Resultaat:
Snel & automatisch al je inkoopfacturen verzameld.

Ken jij ondernemers die hier ook mee geholpen zijn?
Help dan mee om deze tool onder de aandacht te brengen & ontvang een mooie wederkerende commissie
bij het aanbrengen van nieuwe klanten.

Promotiemogelijkheden

Je kunt VerzamelSysteem promoten op jouw eigen manier. Denk aan mond-tot-mond, in een blog, via een nieuwsbrief etc. Met behulp van jouw unieke url kun je bijhouden hoeveel mensen er hebben geklikt op jouw link en hoeveel de tool hebben aangeschaft.

Ook kunnen we vanuit VerzamelSysteem ondersteunen door bijvoorbeeld gezamenlijk een passende promotie op te zetten voor jouw volgers/klanten. Denk hier bijvoorbeeld aan een webinar, livestream en/of speciale kortingscode etc.

>> Klik hier om de partner voorwaarden te lezen

Over ons

VerzamelSysteem is een website van TechPreneur (dochterbedrijf van InternetPreneur B.V.). Met een remote team creëren we software en tools die (vaak) nog niet bestaan, maar waar we zelf (of onze klanten) wel behoefte aan hebben. Vandaar dat we het dan gewoon zelf ontwikkelen. Zo hebben we bijvoorbeeld de volgende producten/merken bedacht en gebouwd:

  • TransactieSysteem (koppeling tussen PayPal/Mollie/Stripe & Moneybird)
  • Boodschapjes.com (online boodschappen platform)
  • WP TeamForms (koppeling tussen Teamleader CRM & Gravity Forms)
  • WP Frontapp (koppeling tussen WooCommerce & Frontapp)
  • WP WebinarSystem (populairste webinar plugin voor WordPress, inmiddels verkocht)
  • WP LinkPress (LinkedIn comments plugin voor WordPress)

En nog meer gave projecten.

>> Lees verder

Ken jij ondernemers die hier ook mee geholpen zijn?
Help dan mee om deze tool onder de aandacht te brengen & ontvang een mooie wederkerende commissie
bij het aanbrengen van nieuwe klanten.

Commissie:
Standaard: 30%
Tijdens Launch: 50%

Wederkerend?
Ja, 3 jaar

Betalingsdrempel:
€50

Cookieduur:
30 dagen

Aanmelden als affiliatepartner

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Heb je klanten, een blog, een mailinglijst, een community of soortgelijks waarmee je communiceert over boekhouden en administratie? Kunnen jouw volgers profijt hebben van een tool zoals VerzamelSysteem? Dan kom je in aanmerking om partner te worden en samen te groeien.

Je kunt VerzamelSysteem promoten op jouw eigen manier. Denk aan mond-tot-mond, in een blog, via een nieuwsbrief etc. Met behulp van jouw unieke url kun je bijhouden hoeveel mensen er hebben geklikt op jouw link en hoeveel mensen de tool hebben aangeschaft.

Ook kunnen we vanuit VerzamelSysteem ondersteunen door bijvoorbeeld gezamenlijk een passende promotie op te zetten voor jouw volgers/klanten. Denk hier bijvoorbeeld aan een webinar, livestream en/of speciale kortingscode etc.

Het enige wat niet is toegestaan m.b.t. promotie, is betaald adverteren op de exacte term “VerzamelSysteem”.  

De partnervergoeding is normaliter 30% op het aankoopbedrag.

Tijdens de launchperiode maak je gebruik van het speciale partnertarief van 50% per aangebrachte verkoop.

Wanneer er een abonnement wordt aangeschaft dan is de commissie wederkerend gedurende 3 jaar vanaf aankoopdatum.

Gegenereerde commissies worden 30 dagen na aankoop vrijgegeven. Vervolgens kun je op elk moment een uitbetaling aanvragen via jouw partnerdashboard.

Is er commissie ontvangen van een aankoop tijdens de pre-sale of launchperiode? Dan gaan de 30 dagen in na ingebruikname van het account van de klant. Klanten hebben namelijk nog de mogelijk om van hun aankoop af te zien.

Vul het aanmeldformulier in op deze pagina. Vervolgens wordt jouw aanmelding geverifieerd en goedgekeurd. Je ontvangt dan toegang tot het partnerdashboard en kunt gelijk starten met promoten d.m.v. een unieke link.

Op een mooie samenwerking!

Is er onverhoopt iets onduidelijk?
Klik dan hier en neem contact met ons op!